Vi söker Processoperatör till vår anläggning i Nöbbelöv

Lyckeby Starch AB ingår i Lyckebygruppen som ägs av Sveriges Stärkelseproducenter. Lyckeby utvecklar, producerar och marknadsför bland annat stärkelseprodukter, potatisfiber och potatisprotein. Vi tar in potatis på hösten och tillverkar stärkelse som sedan förädlas på olika sätt under hela året. Produkterna används i huvudsak inom pappersindustrin och livsmedelsindustrin. Lyckeby har ca 140 anställda med produktionsanläggningar i Nöbbelöv, Bäckaskog, Mjällby, Karlshamn och Jämjö.

Nu söker vi Processoperatör till vår fabrik i Nöbbelöv (1 mil söder om Kristianstad).

Arbetsuppgifter
I vår derivatfabrik i Nöbbelöv, gör vi livsmedelsstärkelse, som är anpassade till livsmedelsindustrins olika produkter och processer. Jobbet som processoperatör hos oss innebär bl.a. att övervaka och styra processen, men även tillsyn av produktionsutrustningen via dataskärmar och på plats ute i fabriken.

För att du som nyanställd ska få rätt förutsättning att komma in i arbetet hos oss erbjuder vi en upplärningsperiod. I gengäld förväntar vi oss att du är nyfiken, ansvarsfull och driven som person.  

Verksamheten vid Lyckeby är välfungerande med välmotiverade och självgående medarbetare i produktionsorganisationen. 

Bakgrund                                                   
Vi tror att du som söker vår tjänst har erfarenhet och förståelse för processindustrin eller har relevant utbildning för tjänsten . Du har intresse och vilja av att sätta dig in i hur vår process fungerar. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning i grunden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av underhållsarbete och felsökning alternativt ett tekniskt fritidsintresse.

Vi söker dig som är van att hantera många aktiviteter samtidigt. Som person är du flexibel, ansvarstagande och självständig. Du har god förmåga att förstå och sätta dig in i hur en process fungerar. Du känner ett starkt engagemang för att arbetet blir gjort, och har därmed god förmåga att strukturera din tid och dina arbetsuppgifter.

Du behöver ha god datavana samt erfarenhet av styrsystem. Vi använder oss av ABB 800 XA och Lims, och har du arbetat i dessa system tidigare, ser vi det som meriterande, men är inget krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i vår fabrik i Nöbbelöv, Kristianstad. Produktionsanläggningen är igång året runt, dygnet runt, vilket innebär att arbetstiden är skift.

 

Kontaktperson

Vid frågor om tjänsten, kontakta Produktionsledare Mikael Larsson på telefon 044-286303.

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt cv och personligt brev till mikael.larsson@lyckeby.com. I ämnesraden skriver du Processoperatör. Urval sker löpande, så ansök gärna så snart så möjligt, men senast den 28 juni.

Dela inlägget