Vi söker SystemutvecklareSveriges Stärkelseproducenter, förening u.p.a bildades 1927 och medlemmarna består av lantbrukare. Företagets huvudverksamhet är att utveckla, producera och marknadsföra stärkelseprodukter, fiber och protein som utvinns från potatis som levereras av föreningens medlemmar, produkterna säljs till livsmedelsindustrin inom affärsområdet Lyckeby och till pappersindustrin inom affärsområdet Solam. Inom koncernen arbetar cirka 500 medarbetare varav cirka 300 i Sverige. Koncernen omsätter cirka 180 MEUR.

Systemutvecklare

 

Nu söker vi en systemutvecklare som kan skapa förutsättningarna som behövs för att utveckla och förbättra vårt affärssystem och våra processer.

 

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare jobbar du med digitalisering, förändringsarbete- och förbättringsarbete i olika verksamhetssystem. Det är ett omväxlande arbete där du deltar, initierar, leder och koordinerar olika former av utvecklingsprojekt. Det ingår ansvar för utveckling av vårt affärssystem M3, utifrån önskemål från verksamheten, förändringar, nyheter, lagstiftning eller på eget initiativ. I rollen som systemutvecklare är du länken mellan system, verksamhet, och IT. I arbetsuppgifterna ingår även ansvar för kontakt med leverantörer, uppföljning av både externa och interna avtal. Du jobbar med kvalitetssäkring, driftbeställning, uppföljning och utvärdering. Självklart håller du dig uppdaterad och omvärldsbevakar inom området.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning exempelvis inom IT, digitala verktyg, systemvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren anser lämplig. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda utvecklings- och förbättringsarbete av processer och verksamhetssystem. För jobbet behöver du ha kunskap om system och IT samt ha erfarenhet av arbete med digitala lösningar. Du behöver behärska engelska för att kunna tillgodogöra dig manualer om system som ofta är på engelska. För att lyckas i rollen behöver du självklart vara drivande och utvecklingsinriktad med helhetssyn, men samtidigt kunna samarbeta och vara lyhörd. Arbetet kräver en hög grad av självständighet. Du arbetar med ett konsultativt förhållningssätt och kan kommunicera väl både muntligt och skriftligt.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Nöbbelöv.

Har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta Business controller, André Nordgren på tfn 044-286267

Du söker tjänsten genom att skicka ett mail med ditt CV samt personligt brev till HR avdelningen, Charlotte.olsson@lyckeby.com Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast måndag den 16 mars. Vi hanterar ansökningar löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Dela inlägget