Underhållstekniker sökes till Nöbbelöv, Kristianstad

Sveriges Stärkelseproducenter förening u.p.a bildades 1927 och medlemmarna består av lantbrukare. Företagets huvudverksamhet är att utveckla, producera och marknadsföra stärkelseprodukter, fiber och protein som utvinns från potatis som levereras av föreningens medlemmar, produkterna säljs till livsmedelsindustrin inom affärsområdet Lyckeby och till pappersindustrin inom affärsområdet Solam. Inom koncernen arbetar cirka 500 medarbetare varav cirka 300 i Sverige. Koncernen omsätter cirka 180 MEUR.

Till vår fabrik i Nöbbelöv söker vi nu en Underhållstekniker

 

Vår underhållsavdelning består av en grupp på åtta personer där huvudsakliga arbetsområden är förebyggande och avhjälpande underhåll. Din närmsta chef blir underhållschef.

 

Som Underhållstekniker kommer du att arbeta med både förebyggande och avhjälpande underhåll. Du har löpande kontakt med produktionen och du att deltar i arbetet kring förbättring av produktionsprocesserna. Arbetet innebär att du ska kunna hitta tekniska lösningar på produktionsproblem vilket ställer höga krav på dina kunskaper och flexibilitet. Vikten av noggrannhet och förmågan att jobba för att undvika produktionsstopp är viktigt hos oss.

Arbetstiden är dagtid och beredskap ingår i din tjänst.

 

Vi söker dig som har en verkstadsteknisk utbildning och/eller gymnasieutbildning med inriktning mot styr- och reglerteknik.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från processindustrin samt från drift- och underhållsarbete i tillverkande företag, gärna från livsmedelsindustrin.

Du är noggrann, har god förmåga att jobba självständigt samt tar hänsyn till våra säkerhetsaspekter. Vidare söker vi medarbetare som är flexibla, har driv och engagemang samt har intresse för utveckling och förbättringsarbete. Att du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad samt har en positiv läggning ser vi som en förutsättning för att passa in i vårt team.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Magnus Nilsson, underhållschef på tel: 044-286308. 

 

Du söker tjänsten genom att skicka ett mail med ditt CV samt personligt brev till HR avdelningen, charlotte.olsson@lyckeby.com.  Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast måndag den 19 februari. Vi hanterar ansökningar löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Dela inlägget