Tjänsten elektriker nu tillsatt

Vi är glada att meddela att vi lyckats rekyretera elektriker till vår organisation.

Lyckeby Starch AB ingår i Lyckebygruppen som ägs av Sveriges Stärkelseproducenter. Lyckeby utvecklar, producerar och marknadsför bland annat stärkelseprodukter, potatisfiber och potatisprotein. Vi tar in potatis på hösten och tillverkar stärkelse som sedan förädlas på olika sätt under hela året. Produkterna används i huvudsak inom pappersindustrin och livsmedelsindustrin.

Lyckeby har ca 150 anställda med produktionsanläggningar i Nöbbelöv, Bäckaskog, Mjällby, Karlshamn och Jämjö.

Nu söker vi fyra stycken automationselektriker för att serva våra produktionsanläggningar i Nöbbelöv, Bäckaskog och Mjällby.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team med kollegor som ansvarar för det elektriska underhållet på anläggningarna. Du är också en viktig del i investeringsprojekten för att installera ny utrustning. Tjänsten kräver att du både kan arbeta självständigt och som del av ett team. Eftersom företaget ständigt strävar efter förbättringar ser vi gärna att du är innovativ och positiv till att bli en del av det arbetet. Produktionsanläggningarna har uppgraderats och utökats under de senaste åren och fortsatta ambitiösa planer finns. 
I dina dagliga arbetsuppgifter ingår felsökningar, reparationer, förebyggande underhåll och hantering av instrument och styrsystem. Du behöver inte kunna programmera men vara van vid felsökning i automatiserade system. 
Arbetstiden är dagtid men produktionsanläggningen är igång året runt, dygnet runt, vilket innebär att beredskap ingår i tjänsten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har utbildning inom el/automation, samt erfarenhet av elektriskt underhåll. Det ses meriterande om du har erfarenheter inom industrin. Kunskaper inom styrsystem är ett krav dock krävs ingen programmeringskunskap. 
Tjänsten är en rekrytering till Lyckeby Starch. Lyckeby består av engagerade och motiverade anställda som är stolta över att vara en del av en lång historia och samtidigt forma en väldigt ljus framtid. 
Tillträdesdag är enligt överenskommelse. Har du arbete idag och sitter på en uppsägningstid är det inget hinder då rekryteringen utgår från ett långsiktigt behov och vår ambition är att du ska bli vår kollega för lång tid framöver.

I denna rekrytering samarbetar Lyckeby med Wikan Personal. Vid frågor är du välkommen att kontakta Andreas Håkansson, 044-590 65 07.

Sista ansökningsdag är den 29/10 men vi tillämpar löpande urval så sök direkt via www.wikan.se.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Dela inlägget