Vi söker löneadministratör

Vi söker dig som har några års erfarenhet av löneadministration, helst från producerande verksamhet.

Lyckeby ingår - tillsammans med systerföretagen Culinar och Kockens i Lyckebygruppen som ägs av Sveriges Stärkelseproducenter. Lyckebygruppen har cirka 500 medarbetare varav cirka 300 i Sverige och omsätter cirka 150 MEUR. I Sverige finns bolagen representerade på 6 olika orter i Blekinge och nordöstra Skåne. 

Inom koncernen finns gemensamma supportfunktioner som arbetar med alla tre bolagen och till HR-funktionen söker vi nu en heltidsanställd löneadministratör med placering i Fjälkinge. 

Vi söker nu en löneadministratör
Som löneadministratör hos oss hanterar du lön för ca 330 personer, arbetar- och tjänstmannalöner, i genomsnitt varje månad. Antalet löner varierar över året, vilket innebär att månaderna ser olika ut och att det är en del arbete i samband med anställningar och avslut. 
Du ansvarar för att sköta hela löneprocessen från ax till limpa inklusive samtliga årsvisa aktiviteter såsom semesterårsskifte, årsskifte mm. Det är du som har kontakt med pensionsmyndigheterna, Försäkringskassan med flera. 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av löneadministration, helst från producerande verksamhet. Vi arbetar i Agda och ser det som meriterande om du har erfarenhet av Agda.

Du har gärna en gymnasial utbildning inom ekonomi, att du är duktig på att arbeta i Excel och är en riktig siffermänniska. Ditt arbete präglas av noggrannhet och effektivitet. 

Löneadministratören är en väldigt viktig position och har stora kontaktytor inom koncernen. Som person är du därför duktig på att kommunicera med olika delar utav organisationen. Vi arbetar nära varandra inom HR-avdelningen och hjälps alltid åt vid behov. 
Vi erbjuder en betydelsefull roll inom en organisation som präglas utav optimism, målfokus och sammanhållning.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Anna Åhlander på 044-28 62 03 eller via mail: anna.ahlander​@culinar.se. (Ej ansökningar).
 
Du söker tjänsten genom att maila till info@culinar.se, ange ”Löneadministratör” i ämnet. Urval sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt, men senast 11 september.

Dela inlägget