Tjänsten Projektledare / Processingenjör är tillsatt

DENNA TJÄNST ÄR TILLSATT.
​​Lyckebys produktionsanläggningar är under uppgradering och stora investeringar görs för att möta framtiden. Vi söker därför en Projektledare / Processingenjör med placering vid vår anläggning i Kristianstad/Nöbbelöv.

​​​Tjänsten innebär till största delen projektledning eller delprojektledning av större projekt under kommande femårsperiod.

Du kommer att ha många interna kontakter, men även extern kontakt med leverantörer. 

Du deltar vid tekniska förhandlingar, skapar tekniska presentationer, driver tekniska förstudier och ansvarar för hela eller delar av förprojekt och investeringsprojekt.

I din roll ingår arbete som processingenjör: utveckla befintliga och nya processavsnitt samt driva produktivitetsförbättringar i den dagliga verksamheten. Praktiskt innebär detta bl a optimering av produktionsanläggningar, ta fram process- och produktionstekniskt underlag och specifikationer och rita upp processen i flödesschema.

Både projektledning och processutveckling sker i samtliga produktionsanläggningar inom Lyckeby Starch: Kristianstad/Nöbbelöv, Bäckaskog, Mjällby och Jämjö.​

Vem är du?
Din teoretiska bakgrund är högskoleingenjör eller motsvarande och du har arbetat ett antal år som projektledare och processingenjör. Erfarenhet inom processindustri är meriterande, men det är inget krav.

Eftersom arbetet innebär kontakt med maskinleverantörer och de flesta av dessa finns utanför Sverige krävs att du behärskar engelska både i tal och skrift, behärskar du Office-paketet och att din datavana i övrigt är mycket god. Erfarenhet av MS Project samt CAD är meriterande.

Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. För tjänsten krävs det att du har ett starkt intresse både för teknik och för människor. Avgörande är att du har en god analytisk förmåga, är kommunikativ och har en känsla för lagarbete. Då arbetet i vissa delar är mycket självständigt, är det ett måste att du kan planera och organisera ditt eget arbete. 

Sök tjänsten snarast
Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående. ​

Sök tjänsten via www.experis.se, jobidnr 1003008, med ett registrerat och uppdaterat CV samt ett ansökningsbrev där du berättar varför du söker tjänsten samt hur du matchar dig själv mot utställd annons.

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Mats Åhlander på Experis, tel: 044-203863 mobil 070-3774974. 

Dela inlägget