Vi söker Underhållstekniker till Nöbbelöv, Kristianstad

Lyckeby Starch AB ingår i Lyckebygruppen som ägs av Sveriges Stärkelseproducenter. Lyckeby utvecklar, producerar och marknadsför bland annat stärkelseprodukter, potatisfiber och potatisprotein. Vi tar in potatis på hösten och tillverkar stärkelse som sedan förädlas på olika sätt under hela året. Produkterna används i huvudsak inom pappersindustrin och livsmedelsindustrin.
Lyckeby har ca 140 anställda med produktionsanläggningar i Nöbbelöv, Bäckaskog, Mjällby, Karlshamn och Jämjö.

Nu söker vi Underhållstekniker till vår enhet i Nöbbelöv, Kristianstad.


Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår arbete både med förebyggande underhåll samt akuta reparationer av maskiner. Du kommer ha löpande kontakt med produktionen och delta aktivt i arbetet kring att förbättra och underhålla produktionsprocesserna. I arbetet ingår även ronderingar, arbetsorderhantering samt rapportering i företagets underhållssystem.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat inom processindustrin i liknade befattningar. Du ska ha bred erfarenhet av underhållsarbete i tillverkande företag, gärna från livsmedelsindustrin. 
Du känner ett starkt engagemang för att arbetet blir gjort, och har därmed god förmåga att strukturera din tid och dina arbetsuppgifter. Att du är social och har en positiv inställning ser vi som en förutsättning för att passa in i vårt team. 

Arbetstiden är dagtid och beredskap ingår i tjänsten. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i vår fabrik i Nöbbelöv, Kristianstad.

 Kontaktperson

Vid frågor om tjänsten, kontakta Underhållschef Magnus Nilsson på telefon 044-28 63 08.

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten genom att skicka CV och en intresseanmälan till info@lyckeby.com I ämnes rad skriver du Underhållstekniker Lyckeby. Vänligen bifoga endast ett dokument med CV och personligt brev, och döp dokumentet efter ditt namn.

Rekrytering sker löpande, var på vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, dock senast den 28 april.

Dela inlägget